Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا سعدی پور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مبلغ کل مطالبات این بازنشستگان را ۲ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی گفت که این مبلغ بابت پاداش پایان خدمت و حق مرخصی های ذخیره شده بازنشستگان به حسابشان واریز شده است.

سعدی پور افزود که با پرداختی امروز ، هیچ فرهنگی که تا پایان سال ۹۸ بازنشسته شده باشد حق پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی از آموزش و پرورش مطالبه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش و پرورش مازندران دارای ۳۷ هزار و ۴۰۰ نیروی انسانی است که از این تعداد ۲۴ هزار و ۳۰۰ نفر معلم و بقیه مجموعه اداری و خدماتی هستند. بخشی از معلمان استان را در شرایط حاضر بازنشستگانی تشکیل می دهند که به دلیل کمبود نیروی انسانی به خدمت خود برای تدریس ادامه می دهند. 

گزارش آماری آموزش و پرورش مازندران نشان می دهد که در سال تحصیلی جاری تا این لحظه چهار هزار معلم واجد شرایط بازنشستگی در استان هستند که که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بازنشسته شدند و باقی به دلیل کمبود نیرو و با موافقت خود فرهنگیان استمرار بر تدریس گرفتند. 

همچنین مطابق این گزارش ، تا سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲ هزار نیروی شاغل در این نهاد آموزشی به سن بازنشستگی از خدمت می رسند که حدود ۹۰ درصد آنها معلم هستند.  

 پیش از این مسئولان آموزش و پرورش مازندران اعلام کرده بودند که تا سال ۱۴۰۴ و بر اساس برنامه ششم توسعه ۹۲ درصد از نیروی انسانی آموزشی این نهاد بازنشسته می شوند. 

به‌روزرسانی مطالبات فرهنگیان حق‌التدریس

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران همچنین بیشترین دغدغه این نهاد را به روز رسانی پرداخت دستمزد نیروهای حق التدریس عنوان کرد و گفت : خوشبختانه در پایان سال گذشته توانستیم جدول پرداختی را از چندین ماه به صورت ماهانه برسانیم.

سعدی پور افزود: در سال های اخیر سعی کردیم به صورت پلکانی فاصله پرداخت دستمزد معلمان حق التدریس را کمتر کنیم تا اینکه اکنون دریافتی این معلمان در مازندران تقریبا به صورت ماهیانه بوده و کاملا به روز است.  

وی گفت: مجموع پرداختی های دستمزد معلمان حق‌التدریس مازندران در سال گذشته ۱۰ میلییارد تومان بود که تمامی مطالبات این قشر تا پایان خرداد ماه سال تحصیلی ۹۸-۹۹ پرداخت شد و اکنون هیچ مطالبه معوقی ندارند.  

سعدی پور به وضعیت نیروهای حق التدریس در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و گفت: از حدود چهار هزار نیروی حق التدریس استان ۲ هزار و ۴۰۰ نفر مشغول کار بوده و بقیه در انتظار دریافت ساعات درسی هستند. 

وی پرداخت بموقع و به روز رسانی پاداش پایان خدمت و دستمزد فرهنگیان را یکی از بزرگ ترین خدمات دولت تدبیر و امید دانست و افزود : متاسفانه بسیاری از بدهی ها تا چند سال پیش مربوط به دولت های قبلی بود که خوشبختانه تسویه حساب شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران پرداخت به موقع دستمزد فرهنگیان را هم در ارتقای سطح کیفی آموزش و هم در تقویت جامعه فرهنگیان موثر دانست و گفت : فرهنگیان قشر آسیب پذیری هستند و نباید مطالبات به حق آنان مشمول تاخیر شود. 

مازندران در سال تحصیلی جاری حدود ۵۶۰ هزار دانش آموز از پایه پیش دبستانی تا متوسطه دوم دارد که در چهار هزار و ۹۴۰ مدرسه در حال تحصیل هستند.

برچسب‌ها صندوق بازنشستگی کشور مازندران معلم فرهنگیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشور مازندران معلم فرهنگیان صندوق بازنشستگی کشور مازندران معلم فرهنگیان آموزش و پرورش مازندران پاداش پایان خدمت سال تحصیلی حق التدریس سعدی پور ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در مصلی کیش
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • کهنسال‌ترین معلم ایران در این شهر درگذشت + عکس | او در چه سالی بازنشسته شده بود؟